Ανοιξιάτικα μπλουζάκια

Ανοιξιάτικα μπλουζάκια 

Σε λίγες  μέρες μπαίνουμε στην ωραιότερη εποχή του χρόνου. Την άνοιξη. Έχουμε διάθεση για αλλαγές , ομορφιά, γυμναστική , μακιγιάζ . Επειδή όμως η εποχή είναι δύσκολη οικονομικά, αυτά που μπορούμε να έχουμε σε αφθονία, για πολλές και διαφορετικές αλλαγές στο ντύσιμό μας,  είναι  ανοιξιάτικα μπλουζάκια. Όσα περισσότερα έχουμε στη ντουλάπα μας, τόσους περισσότερους συνδυασμούς μπορούμε να κάνουμε – χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος- σε ανάλαφρο και χαλαρό στυλ,  έτσι ώστε και καλοντυμένες μπορούμε να είμαστε και η αλλαγή στη διάθεσή μας να αντικατοπτρίζεται  στο πρόσωπό μας.  Στα ανοιξιάτικα μπλουζάκια φέτος θραύση κάνουν τα χρώματα. Παστέλ, λευκά, μαύρα, με ρίγες, με πολλά έντονα σχέδια αλλά και μονόχρωμα με ωραίες υφές. «Δροσερά» κομμάτια που φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας. Συνδυάστε τα με τζήν, με το αγαπημένο σας παντελόνι, με φούστες αλλά και με σορτσάκια για πιο τολμηρή και sexy  εμφάνιση.

Ένα χαρακτηριστικό στα ανοιξιάτικα μπλουζάκια φέτος  είναι οι άνετες ραφές  και οι διαφορετικές υφές στα υφάσματα που κυκλοφορούν. Όσο για τα σχέδια, αυτά έχουν φανατικό κοινό. Μία κατηγορία γυναικών αγαπά πολύ τα πολύχρωμα και με έντονα σχέδια και μεγάλα τυπώματα (στάμπες)  μπλουζάκια και μία άλλη, τα μονόχρωμα με κομψές λεπτομέρειες και ωραίο τελείωμα, είτε με δαντέλα , είτε με τούλι.

Άλλωστε ποτέ τα ανοιξιάτικα μπλουζάκια μας δεν μας φαίνονται αρκετά. Πάντα  θέλουμε περισσότερα για να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αμέτρητους  στιλιστικούς συνδυασμούς.

Μπλουζάκια ISO

μπλουζάκια iso - μαύρο με στάμπα.

μπλουζάκια iso - λευκό με στάμπα.

μπλουζάκια iso - κίτρινο

μπλουζάκια iso - με στάμπα

μπλουζάκια iso - άκουα

μπλουζάκια iso - ριγέ με τούλι στο τελείωμα.

μπλουζάκια iso - ριγέ

μπλουζάκια iso - βεραμάν

μπλουζάκια iso - κοραλί με φιόγκο.

μπλουζάκια iso - μπλε χρώμα

μπλουζάκια iso - μακρύ ριγέ

μπλουζάκια iso - ριγέ

μπλουζάκια iso - με δαντέλα και στάμπα.

μπλουζάκια iso - με δαντέλα στο τελείωμα

μπλουζάκια isoμπλουζάκια iso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τα μπλουζάκια ISO στο e-seleno.gr


0 Comments