Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο

Έχει περάσει η εποχή που οι γυναίκες ξόδευαν υπέρογκα ποσά για να περιποιηθούν τα μαλλιά του. Πλέον μπορείτε με φυσικά συστατικά που ήδη υπάρχουν σε ένα σπίτι να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.
Άλλωστε λίγες είναι οι φορές που έχουμε μείνει ικανοποιημένες από τα αποτελέσματα ενός πανάκριβου, επώνυμου προϊόντος που σε καμία περίπτωση δεν τηρεί αυτά για τα οποία το έχουμε αγοράσει.

Υλικά

  • 1 κρόκο αυγού
  • 2 κ. σ. μπύρα
  • 1 κ. σ. λεμόνι
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά στο multi ή ακόμα και σε ένα βαζάκι μέχρι να ενωθούν όλα μεταξύ τους. Απλώστε τη μάσκα στα μαλλιά σας και κάντε μασάζ κατά μήκος της τρίχας. Στη συνέχεια τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και αφήστε την για 20 λεπτά. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε μια βρεγμένη πετσέτα που την έχετε μόλις σιδερώσει. Η θερμότητα βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση όλων των θρεπτικών ουσιών. Λούστε τα μαλλιά σας κανονικά.

Extra tip

Μην αγχώνεστε για το αυγό μόλις λούσετε τα μαλλιά σας δε θα μείνει καμία μυρωδιά. Αν όμως δε θέλετε να το ρισκάρετε ένα σαμπουάν με άρωμα φρούτου θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Comments are closed.