Πως να διατηρήσετε το μαύρισμα σας

Πως να διατηρήσετε το μαύρισμα σας

Ποιός είπε ότι όλα τα προβλήματα όταν γεννιούνται, αυτομάτως γεννιέται και η λύση τους; Είχε δίκιο! Πόσες από εσάς, εκεί κατά τις αρχές Μάιου, δεν έχουν άγχος για το ποτέ θα αρχίσουν τα μπάνια ώστε να μαυρίσουν; Πόσες ώρες δεν έχουν περάσει κάτω από τον ήλιο με τον σύντροφο να γκρινιάζει, για τις λίγες στιγμές που του δώσατε σημασία στην παραλία, αφιερώνοντας το χρόνο σας στο αγαπημένο σας βιβλίο, ξαπλωμένη κάτω από τον ήλιο; Το μαύρισμα είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού ειδικά για εμάς τους έλληνες. Δεν είναι λοιπόν κρίμα να μην διατηρήσουμε τους κόπους μας  και το φθινόπωρο; Ξεχνάμε λοιπόν τα δαπανηρά sollarium που κάποιες φορές είναι και επιβλαβή για την υγειά και ακολουθούμε τους εξής 5 κανόνες:

  1. Βαλτέ βαθιά στο συρτάρι σας όλα τα προϊόντα μακιγιάζ σε έντονο χρώμα και τα σκούρα χρώματα. Το ζητούμενο είναι να δείχνετε  λαμπερή και φρέσκια, οι σκούρες σκιές και τα κραγιόν ας πάνε διακοπές μέχρι να έρθει ο χειμώνας.
  2. Το σώμα και ιδιαίτερα το πρόσωπο, χρειάζονται ενυδάτωση. Μην ξεχνάτε λοιπόν την ενυδατική σας κρέμα. Θα βοηθήσει στην διατήρηση του μαυρίσματος σας.
  3. Τρίτος κανόνος είναι να χρησιμοποιήσουμε μια πούδρα bronze – βάλτε λίγη από την πούδρα σας στους ωμούς και θα με θυμηθείτε.
  4. Συνεχίζοντας, για τα μάτια επιλέξτε πιο γήινες αποχρώσεις και τονίστε την εξωτερική γωνία του ματιού. Για μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα χρησιμοποιήστε ένα καφέ μολύβι και υπογραμμίστε τις κάτω βλεφαρίδες. Μια μπεζ ανοιχτή σκιά στο τόξο των φρυδιών και στην εσωτερική γωνία του ματιού θα δώσει επιπλέον λάμψη.
  5. Τέλος, για τα χείλη βάλτε ένα διάφανο lipgloss η ένα κραγιόν nude. Για το ποτάκι σας το βράδυ, καλό θα ήταν να φορεθεί ένα κραγιόν σε κοραλλί η πορτοκαλί αποχρώσεις  που ταιριάζουν και αναδεικνύουν το μαύρισμα σας. Αποφύγετε χρώματα όπως το φούξια και το έντονο κόκκινο.

Με αυτά τα 5 απλά tips το μαύρισμα σας θα αντέξει έως την αρχή του χειμώνα.


Comments are closed.