Φορέματα βραδινά

Φορέματα βραδινά

Βραδινό φόρεμα σημαίνει εντύπωση ,λάμψη, πολυτέλεια, γοητεία. Φορέματα που συνήθως αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και ακολουθούν με χάρη τις κινήσεις του. Είναι σχεδόν πάντα εντυπωσιακά, σε λιτές ή ασυνήθιστες γραμμές, φτιαγμένα από μετάξι, οργάντζες, ή μουσελίνες και φορώντας τα, σε καμία περίπτωση δεν περνάς απαρατήρητη. Πολλά βραδινά  φορέματα έχουν εκκεντρικό και παράλληλα γοητευτικό στυλ, τονίζοντας σημεία στο σώμα μας που θέλουμε να δείξουμε, π.χ. μπούστο, λεπτή  μέση, τονισμένοι γοφοί, δίνοντας έμφαση την κομψότητα και στην πολυτέλεια. Λειτουργούν όμως  και διαφορετικά. Μπορούν να καλύψουν -με μεγάλη επιτυχία- ατέλειες του σώματός μας που μας ενοχλούν, γιατί είναι φτιαγμένα από ποιοτικά υφάσματα και υπάρχουν σχέδια με τόσες λεπτομέρειες που προσφέρουν λύση ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Τα πλέον εντυπωσιακά βραδινά είναι τα φορέματα σε στενή γραμμή και σε μήκος μόλις που καλύπτουν το γόνατο- με πολύ ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα- μας δείχνουν πάντα λεπτότερες και πιο ψηλές. Οι μακριές μεταξωτές αέρινες τουαλέτες είτε είναι λιτές είτε στολισμένες με στρας ή Swarovski, μας κολακεύουν, μας δίνουν την αίσθηση της μοναδικότητας, αυξάνουν την αυτοπεποίθησή μας, είναι γενικά άνετες και πάντοτε τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα των άλλων, ανδρών και γυναικών. Είναι ρούχα για εξαιρετικές περιπτώσεις, για γάμους , βαπτίσεις, βραδινά events, περιστάσεις και γεγονότα που μένουν χαραγμένα στη μνήμη μας και αναπολώντας τα, το πλέον χαρακτηριστικό είναι ότι τα συνδυάζουμε πάντα και με τα ρούχα που φορούσαμε στην κάθε περίπτωση.

Στη μόδα οι τάσεις αλλάζουν. Τα βραδινά φορέματα όμως είναι δημιουργίες των σχεδιαστών και γενικότερα των οίκων μόδας που κάθε φορά προσπαθούν να μεταμορφώσουν τις γυναίκες σε «πριγκίπισες» μοναδικές και εντυπωσιακές, έτσι ώστε να είναι πάντα ξεχωριστές μέσα στο πλήθος.

Κάτι σημαντικό που κάνει ξεχωριστά  τα βραδινά  φορέματα είναι ότι συνήθως  δεν χαρακτηρίζονται από την κάθε σαιζόν. Μπορείς να τα φορέσεις στην έξοδο που θέλεις  οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

φορέματα βραδινά - δαντέλα

 

Βραδινό φόρεμα δαντέλα

 

 

φορέματα βραδινά

 

Στράπλες με χρυσό δέσιμο κάτω από το στήθος

 

 

φορέματα βραδινά - με ένα ώμο

 

Με έναν ώμο και χρυσό φιόγκο.

 

 

φορέματα βραδινά - σατέν κόκκινο

 

Κόκκινο σατέν και μαύρο φιόγκο από τούλι.

 

 

φορέματα βραδινά - στράπλες

 

Στράπλες με σατέν κάτω από το στήθος.

 

 

φορέματα βραδινά - σατέν

 

Μαύρο σατέν με ασημί φιόγκο.

 

 

φορέματα βραδινά

φορέματα βραδινά

 

Βραδινό φόρεμα με βολάν

 

 

φορέματα βραδινά - στράπλες

φορέματα βραδινά - angelo

 

Στράπλες με φιόγκο κάτω από το στήθος.

 

 

Δείτε τα βραδινά φορέματα στο e-seleno.gr

 


Comments are closed.