Δώστε ύψος! Διαλέξτε τα κατάλληλα ρούχα για να φαίνεστε πιο ψηλή.

Δώστε ύψος!

Διαλέξτε τα κατάλληλα ρούχα για να φαίνεστε πιο ψηλή.

Έχει παρατηρηθεί, ότι ένας μεγάλος αριθμός γυναικών έχουν ανησυχία για το ύψος τους. Αν και εσείς ανήκετε στις γυναίκες που θα ήθελαν να έχουν προίκα λίγο ύψος επιπλέον, μην τα βάζετε άλλο με τα γονίδια σας και ..το θεό η τη φύση! Υπάρχουν έξυπνα τρικ που θα βοηθήσουν αρκετά, όχι βέβαια να ψηλώσετε άλλο, αλλά να δείχνετε ψηλότερες. Ας είναι, το αποτέλεσμα που θα βλέπουν οι άλλοι μετράει!

Δώστε ύψος! - Διαλέξτε τα κατάλληλα ρούχα για να φαίνεστε πιο ψηλή.Πάμε λοιπόν! Εντάξτε στο ντύσιμο σας την μονοχρωμία η έστω συνδυάστε 2 το πολύ χρώματα. Θα φαίνεται και ότι απαλλαγήκατε από κάποια κιλά που δεν θέλατε και η σιλουέτα σας θα είναι πιο ψηλόλιγνη. Επιλέξτε κοντά σορτσάκια –ειδικά το καλοκαίρι – φούστες μίνι και παντελόνια σε στενή γραμμή τύπου pencil  και μακριά μπλούζα με βαθιά λαιμόκοψη. Ετσι θα δώσετε την εντύπωση ότι ο κορμός σας είναι πιο μακρύς. Ξεχάστε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια. Ένα ψηλόμεσο παντελόνι θα δείχνει τα πόδια σας πιο ψηλά, άρα και εσάς. Το τέταρτο κατά σειρά κόλπο είναι να παίξουμε με τα αξεσουάρ. Μια λεπτή ζώνη, για παράδειγμα, ειδικά όταν φορεθεί ψηλά στη μέση, χωρίζει το σώμα στη μέση και δημιουργεί την εντύπωση ότι έχετε πιο λεπτή μέση και μακρύτερα πόδια.

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ψηλά τακούνια. Άλλωστε αυτός ήταν στο παρελθόν και ο λόγος που εφευρέθηκαν. Προσθέτουν σίγουρα ύψος και βέβαια μια ακαταμάχητη θηλυκότητα. Όμως δώστε προσοχή: τα παπούτσια με παράξενα δεσίματα η αξεσουάρ που φτάνουν πάνω από τον αστράγαλο, δίνουν τόνο μικρότερου μήκους για το πόδι και έχουμε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέλος, επενδύστε στα ρούχα που θα σας δίνουν ύψος. Δώστε βάρος στα φορέματα με κάθετες η diagonal γραμμές που δίνουν την ψευδαίσθηση πως το σώμα επιμηκύνεται. Συνδυάστε τα με μια πασμίνα η ένα μακρύ κολιέ και καλή επιτυχία!!!


Comments are closed.